mdundo.com which is one of the top music online store in Kenya

Online shops provide shopping convenience and flexibility. The beauty with Electronic Commerce is that it enables buyers to purchase any type of commodity without necessary making the long journeys to the physical location of the shop. What a customer needs to do is visit the online shop’s website, search for the desired commodity and place an order. Payment for the ordered commodity differs from shop to shop, though. Some stores prefer that you pay for the commodities upfront as others require payments on delivery.

The major challenge with E-commerce is that you may at times be conned or even end up receiving commodities that do not match the specifications that you wanted.

Here are some of the best and most trusted online shops; plus their websites:

1). Fashion E-Commerce Stores
a). Ellas Baby Store – http://www.ellasbabystore.com
b). Mother Baby Shop – http://www.motherbabyshop.co.ke
c). Kasha – http://www.kasha.co.ke
c). Baby Mama – http://www.babymama.co.ke
d). Taji Store – http://www.tajistore.com
e). Tique Abou Clothing – http://www.tiqueabouclothing.com
f). Binti Online – http://www.binti.co.ke
g). Amore – http://www.amore.co.ke
g). Ichyulu –http://www.ichyulu.com

2) Food & Drinks E-Commerce Stores:
a). Dial Up Liquor Store – http://www.dialupliquor.co.ke
b). Soys Kenya – http://www.soys.co.ke
c). Gobeba Kenya – http://www.gobeba.com
d). Yum Deliveries – http://www.yum.co.ke
e). Oaks n Corks – http://www.oaksncorks.com
f). Nairobi Meal Box- http://www.nairobimealbox.co.ke
g). Savage Foodie – http://www.savage.co.ke
h). LetaFood – http://www.letafood.co.ke
i). Nairobi Drinks – http://www.nairobidrinks.co.ke
j). Royal Foods Kenya – http://www.royalfoods.co.ke
k). Brioche Africa – http://www.briocheafrica.com
l). Cake City – http://www.cakecity.co.ke
Kinywaji.com – http://www.kinywaji.com
m). Greenspoon- http://www.greenspoon.co.ke

3) Financial & Insurance Services E-Commerce

a). Flexpay – http://www.flexpay.co.ke
b). Aspira Kenya – http://www.aspira.co.ke
c). Pesa Bazaar – http://www.pesabazaar.com
d). Jambo Sure – http://www.jambosure.com
e). Insure Afrika – http://www.insureafrika.com
f). Next Insurance – http://www.nextinsurance.co.ke
g). Lipa Later – http://www.lipalater.com
h). Mula by Cellulant- http://www.mula.co.ke

4). Music & Entertainment E-Commerce

a). Get Mziki – http://www.getmziki.com
b). Mdundo – http://www.mdundo.com
c). Boomplay – http://www.boomplaymusic.com
d). Aipate Music Blog – http://www.aipate.com
e). 64hiphop – http://www.64hiphop.com
f). Kenyan Musik – http://www.kenyanmusik.co.ke

5). Electronics & Computers E-Commerce

a). Kensoko – http://www.kensoko.com
b). Bright Technologies – http://www.bright.co.ke
c). Dove Computers – http://www.dovecomputers.co.ke
d). GranTech Kenya – http://www.grantech.co.ke
e). DukaTech – http://www.dukatech.co.ke
f). Vivid Gold – http://www.vividgold.co.ke
g). Orion Online Mall – http://www.oriononlinemall.co.ke
h). Laptop Clinic – http://www.laptopclinic.co.ke
i). Obee Online Shop – http://www.obee.co.ke
j). Omaar Marketplace – http://www.oe.co.ke
k). Samaju – http://www.samaju.co.ke

6). Health & Beauty E-Commerce

a). Sugar Punch Beauty – http://www.sugarpunchbeauty.co.ke
b). Kasha – http://www.kasha.co.ke
c). Goodlife Pharma – http://www.goodlifepharma.com
d). Malibu Pharm – http://www.malibupharmacy.co.ke
e). Healthy U – http://www.healthyu.co.ke
f). Optica – http://www.optica.africa
g). ePharmacy – http://www.epharmacy.co.ke
h). The Health Cart – http://www.healthcart.co.ke
i). Beauty Click – http://www.beautyclick.co.ke

7). Home, Furniture & Interior E-Commerce

a). Elegance Furniture – http://www.elegance.co.ke
b). Furniture Palace – http://www.furniturepalacekenya.com
c). Jabali Furniture – http://www.jabalifurniture.com
d). Safvic Furniture – http://www.safvicfurniture.com
e). Office Mart – http://www.officemart.co.ke
f). Superfoam Ltd- http://www.superfoam.co.ke

8). Home Improvement E-Commerce

a). Shop Nanjala- http://www.shopnanjala.com
b). Kraft Kenya – http://kraftkenya.com
c). Organized planet – http://www.organized-planet.com
d). Ythera – http://www.ythera.co.ke
e). Wallpaper Kenya – http://www.wallpaperkenya.co.ke
f). Housemark – http://www.housemark.co.ke
g). Vitu Zote – http://www.vituzote.com
h). Market Power – http://www.marketpower.co.ke

9). Home Appliances E-Commerce

a). Lg Brand Shop – http://lg.brandshop.co.ke
b). Hot Point –http://www.hotpoint.co.ke
c). Mika Appliances –http://www.mikaappliances.com
d). Ramtons – http://www.ramtons.com
e). Armaco Kenya – http://www.armcokenya.com
f). Cookswell – http://www.cookswell.co.ke
g). Newmatic – http://www.newmatic.co.ke
h). Orion Online Mall – http://www.oriononlinemall.co.ke

10). Sports, Leisure & Fitness E-Commerce

a). Decathlon Sports Kenya – http://www.decathlon.co.ke
b). M&E Sportswear – http://www.mesportswear.co.ke
c). Nairobi Sports House – http://www.nairobisportshouse.com
d). Fitstan Kenya – http://www.fitstan.co.ke
e). Fanbase Kenya – http://fanbase.co.ke

11). Travel & Tourism E-Commerce

a). Kaps Ltd – http://www.kaps.co.ke
b). ogaVenu – http://www.ogavenue.com
c). Safari Center – http://www.safari-center.com
d). The Great Lakes Hotel – http://www.thegreatlakeshotel.com
e). Bucketlist Adventures – http://www.bucketlist.co.ke
f). Alba Hotel Meru – http://www.albahotels.co.ke
g). Karibu Taxi – http://www.kariburaxi.com
h). TrippyGoTours – http://www.trippygotours.com
i). Expeditions –http:// www.expeditions.co.ke

12). Automotive E-Commerce

a). Subaru – http://parts.subarukenya.com
b). My Parts – http://www.myparts.co.ke
c). Auto Parts – http://www.autoparts.co.ke
d). Park Spares – http://www.pakspares.co.ke
e). Dashcam Center – http://dashcamcenter.co.ke
f). Pipeman- http://store.pipeman.com

13). Telecommunications E-Commerce

a). Duka Tech – http://www.dukatech.co.ke
b). Tradios – http://www.tradios.co.ke
c). Glantix – http://www.glantix.co.ke
d). Mackphilisa Computer Systems – http://www.mcs.co.ke
e). Phonelink – http://www.phonelink.co.ke
f). Masoko by Safaricom – http://www.masoko.com
g). Infinix Mall – http://www.infinixmall.ke

14). Grocery E-Commerce

a). Wagon Shopping – http://www.wagonshopping.com
b). Kalimoni Greens – http://www.kalimonigreens.com
c). GroceryPik – http://www.grocerypik.com
d). Ranchoplus – http://www.ranchoplus.com
e). Think Organic Kenya – http://www.thinkorganic.co.ke

15). Building & Construction E-Commerce

a). CRM Kenya – http://www.crmkenya.com
b). Rahisi Construction –http://www.rahisiconstructionsupplies.co.ke
c). UTL- http://Utl.co.ke
d). Super Bargains Hardware – http://www.superbargainshardware.com
e). Advanced Builders – http://www.advancedbuilders.co.ke
f). Devsons Industries – http://www.devsons.co.ke
g). Ejenzi – http://www.ejenzi.co.ke
h). Nairobi Safety Shop – http://www.nairobisafetyshop.org

16). E-Commerce Search Campaign

a). KudoBuzz – http://www.kudobuzz.com
b). Digicurated – http://www.digicurated.com

17). E-Commerce Delivery & Logistics

a). Glovo – http://www.glovoapp.com
b). Sendy – http://www.sendyit.com
c). Safe Boda – http://www.safeboda.com
d). Dial a Delivery – http://www.dialadeliverykenya.co.ke
e). DnD Deliveries – http://www.dnddeliveries.co.ke
f). Get Boda – http://getboda.co.ke
g). Bwala –http://bwala.co.ke

18). Gifts E-commerce

a). Pablo Gift Shop –http://www.pablogiftshop.com
b). Sure Gifts – http://www.suregifts.co.ke
c). Gift Pesa – http://www.giftpesa.com

19). Supermarket E-Commerce

a). Naivas – http://www.naivas.co.ke
b). Tuskys – http://www.tuskys.com
c). Epepea Kenya – http://www.epepea.com
d). E-Mart Kenya – http://www.e-mart.co.ke
e). Copia Kenya – http://www.copia.co.ke
f). GroceryPik – http://www.grocerypik.com

20.) Jewelry & Accessories E-Commerce

a). Adele Dejak – http://www.adeledejak.com
b). Binti.co.ke – http://www.binti.co.ke
c). Zaveris – http://www.zaveris.co.ke
d). Little Jewellers – http://www.littlejewellers.co.ke
e). Lestylepartait – http://www.LeStyleParfait.Co.Ke
f). Kazuri – http://www.kazuri.com

21). Agriculture and Pet Supplies E-Commerce

a). Oxfarm Organic- http://www.oxfarmorganic.co.ke
b). Farm Parts Ltd – http://www.farmpartsltd.com
c). Elgon Kenya – http://www.elgonkenya.co.ke
d). Imagine Care – http://www.imaginecare.co.ke
e). Pethouse Kenya – http://www.pethousekenya.com
f). Oxfarm – http://www.oxfarm.co.ke
g). Gourmet Foods International – http://tlc.ke
h). Paws & Tails –http://www.pawsandtails.co.ke
i). B Hive Honey – http://www.bhivehoney.com



LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here